lunes, 19 de octubre de 2009

OCUPACIÓ universitat a Tarragona

El 28 d’abril, coincidint amb la cimera de ministres europeus i la contra-cimera del Fòrum d'Estudiants Europeus (FEE) a Lovaina (Flandes), una setantena d’estudiants de la URV s’han manifestat al campus Catalunya contra l’aplicació de l'Espai Europeu d’Ensenyament Superior (EEES), altrament dit procés de Bolonya, sota la consigna, “Ocupem les aules per la universitat pública”. La protesta, convocada pel nucli del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC), ha transcorregut, aquest migdia, pels edificis del campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili (URV).

Al llarg del recorregut per l’interior de la universitat han encartellat i enganxat nombrosos adhesius per l’ensenyament públic, popular, català, antipatriarcal i de qualitat. La marxa s’ha aturat al pati central del campus Catalunya, on s’han llegit el manifest que denuncia les diferents privatitzacions i l’aplicació antidemocràtica del Pla de Bolonya. La manifestació ha finalitzat a la porta principal del campus han fet una pintada simbòlica amb el lema ‘Aturem Bolonya”.

En acabat, s'ha realitzat un dinar popular al pati central del campus, on hi han participat una cinquantena de persones. A les 4 de la tarda ha començat una assemblea per parlar de les accions a emprendre per mostrar el rebuig estudiantil al Pla Bolonya, que han donat peu a l'ocupació de la universitat.


1 comentario:

Unknown dijo...

Soc Ismael, he modifica el format del video per a que no dewcuadrara en el blog i quedara de forma més estètica.

Espere que continueu amb la lluita i, com ja sabeu, encara que no puga estar fisicament en les asamblees que podeu contar amb mi per a tot el que vulgau

Salut

NO A BOLONIA