lunes, 1 de marzo de 2010

Horari d´accions de l´Espai Social Estudiantil de l´Assemble de Burjassot

A Burjassot l'assemblea de'estudiants vam decidir dedicar-nos a la creació d'un espai de cultura, lluita social, cooperació, de totes i tots gestionat totalment per els estudiants anomenat Espai Social Estudiantil, aprofitant el espai buit que deixava l'antiga cafeteria. Desprès de Ndal i els exàmens, tornem a la càrrega i ja tenim un bon nombre d'activitats fins a falles, esperem trobar-nos alli els que creiem en una altra universitat:

- Dijous 25 de febrer: a les 11:00 xerrada sobre el macro juí al jovent independentista vasc i la seua repressió (hi han cartells pel campus). A les 14:30 projecció de la pel.licula "Paradise Now" sobre el conflicte israel-palestina.

- Dimarts 2 de març: a les 18:00 xerrada del cantautor Pau Alabajos sobre les brigades musicals a Palestina.

- Dimecres 3 de març: a les 16:30 projecció del documental "To shoot an elephant" sobre testimonis extrangers en una de les últimes intervencions del exèrcit israelà al territori palestí.

- Dijous 4 de març:
a les 12:30 xerrada+debat sobre el conflicte Palestí, a càrrec de Daud Marwan-ahmad, membre de Al-fatah i secretari de la ONG SOLIPAL (Solidaritat amb el poble Palestí).
A les 14:30 (si no s'allarga la xerrada) projecció de la pel.licula "Domicilio Privado".

- Dilluns 8 de març:
a les 12:30 xerrada sobre "Dona i ciència", del passat a l'actualitat per motiu del dia internacional de la dona.

- Dijous 11 març:
a les 12:30 projecció de una pel.licula de temàtica relatzionada en la dona.
A les 14:30, projecció de la pel.licula "Ajami".

- Setmanes del 1 al 11 de març: exposició permanent de fotografia i caricatures sobre Palestina (hall de farmàcia o biblioteca de ciències).

A més d'alguna performance sorpresa...

També, el dimecres 24 pel matí a farmàcia hi ha claustre de la universitat, qui tinga ganes de marxa el SEPC estarà repartint informació sobre les pròximes eleccions a rector i protestant.

Qualsevol cosa açi estem, difongueu entre tota la gent!!!! Salut

2 comentarios:

Princesa Ana dijo...

Pásate:
http://saraylaguay.blogspot.com

Franck dijo...

Hola soy administrador de una red de blogs estuve visitando tu página y me pareció muy interesante. Me encantaría que pudiéramos intercambiar links y de esta forma ambos nos ayudamos a difundir nuestros páginas.
Si lo deseas no dudes en escribirme.
muchos Exitos con tu blog.

saludos



Franck
contacto: rogernad08@gmail.com