martes, 18 de noviembre de 2008

Fotos: Reunion Informativa



Si alguien tiene mas fotos que nos la envie a: asambleaupv@gmail.com

7 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola me fué imposible ir a la reunión,..tenía clase. La verdad es que estoy terminando la carrera e interesarme por el futuro de mi carrera no quiero que suponga tener que acabar más tarde.
(huelgas, manifestaciones y tal)

En el instuto ya fuí a muchas manifestaciones y este es mi sexto año de carrera.

La verdad es que he hablado con algunos de mis compañeros de facultad y la opinión es similar, debemos saber que fin va llevar la implantación de Bolonia pero parar las clases no nos va ayudar.

Habrá más reuniones informativas? Cual es la valoración en cuestión de asistencia, animo y opinión de la gente de la upv recpecto a esta?

Anónimo dijo...

eis, x a quan el foro ?

Anónimo dijo...

MOlaria que hicieseis el foro ya!

Amanda Bataller dijo...

va estar molt bé la reunió informativa!
s'ho vau currar!

a vore si anem fent coses ja, que hem de possar-se al dia i anar ràpid!

per cert, he vist un manual d'acció directa pacifista que pot ser ens vinga bé per organitzar-mos, ja ho miraré més a fons...

ens veiem en la mani!

Amanda Bataller dijo...

per cert!

entreu al meu blogspot i mireu el video que he possat de bolonya:
"Què passa amb bolonya?"
que està colgat al youtube...

està interessant perquè són entrevistes fetes als companys de la universitat de valència que ja s'han movilitzat i han ocupat la universitat. A més resumeix bastant bé els punts més importants del procés de bolonya, estaría bé difundir-lo.
Ah! Pau (el xic que ha fet el video) va vindre a filmar el passa carrers que varem fer el dimarts i la assamblea informativa, quan el colgue ja vos passe el titol per a que el trobeu al youtube!

anmorsigol dijo...

ei he penjat al blog els videos de la xarrada del altre dia... anmorsigol.blogspot.com si mireu us els podeu insertar per aci...
anim amb la lluita...

salut!

AsambleaUPV dijo...

Hola chicos, respecto al foro he enviado la llamada a los informaticos a ver si se puede hacer mañana y asi hacer de esto algo menos vertical y menos vertical.

Saludos